Kontakt: +4598632244
bakery 39
bakery 38

Lokal bager i farsø siden 1986

Nørregades Bageri – Danmarks eneste bager der holder åbent lørdag aften 20:45, hvis ikke verdens eneste. 

bakery 37

Vi byder velkommen til vesthimmerlands ældste bager. Hos os tilbyder vi hver dag et bredt udvalg af brød og kager, vi bager alt fra bunden. Vi arbejder med råvarer i bedste kvalitet. Det håber vi du kan smage.

I snart 35 år har vi været på Nørregade 66 i Farsø.

Allan åbnede Nørregades bageri, d. 24 juli 1986. Allan var den gang 21 år gammel.

For bagermesteren starter natten 03:00 hver nat. Han sætter pris på højkvalitet og brød bagt med hjertet, derfor kan du være sikker på at brødet hos på Nørregade er ligesom bageren synes det skal være.

Bestillinger

Vi tager gerne imod specielle bestillinger, hvis du har noget du ønsker i form af brød eller kage, så ring og hør om det er muligt på 98 63 22 44.

Ønsker du en kage med et personligt billede til fx konfirmation, fødselsdag, student, barnedåb, firmafest, jubilæum eller en anden anledning, så ring til og på 98 63 22 44 eller kom ind i butikken og tag en snak om hvordan du ønsker kagen til en helt speciel dag.

Sidst men ikke mindst, så ser vi gerne dig/jer i vores butik, så kom gerne forbi Nørregades Bageri på Nørregade 66 i Farsø. Du kan også ringe hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil bestille noget på 98 63 22 44.

Gamle opskrifter

Opskrifterne er blevet ændret igennem tiden og vi følger tiden og tester nyhederne. Men visse opskrifter fra da Allan åbnede tilbage i 1986 bliver stadig brugt.

Lørdags luen siden 1986

Varmerundstykker med en lækker snegl eller en smørkage, mens du er sammen med familien om lørdagen, er et koncept der hænger ved. 

bakery icon 04

Råvare med højkvalitet

Hos Nørregades Bageri, bruger vi råvarer som vi mener passer bedst til vores produkter, for at give jer den bedst mulige oplevelse hos os.

bakery icon 02

Produktionen af brød & kager

Der bliver produceret brød og kager 7/7 dage i ugen, 365 dage om året. Vores frysere er ikke så store, så produktionen ligger uge til uge for at kunne følge med. 

bakery icon 20

Gyldenheden

Vi sigter altid efter at ramme det helt perfekt, vi arbejder for at levere vores bedste værd dag. Gyldenheden af vores brød kommer ved at alle i bageriet, ved hvordan den skal være.

bakery 44
bakery 45